"Ik help professionals die aan hun veerkracht & persoonlijke effectiviteit willen werken."​

Aanbod

Ons drukke professionele bestaan vraagt veel van ons. Soms zelfs even te veel. Je raakt langzaam maar zeker overbelast, hebt het gevoel de regie kwijt te zijn, tegenslag voelt als onoverkomelijk. Dan is het tijd om pas op de plaats te maken, om voor jezelf te zorgen. En daardoor sterker terug te komen.

Dat is hard werken, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan je helpen om veerkrachtiger en flexibeler in je (professionele) leven te staan. Met in mijn bagage een combinatie van werk- en levenservaring en kennis van bewezen coachingmethodes.

coaching
Stress & Burn-out coach

Wil je leren stress te verminderen om een  burn-out te voorkomen? Door vaste patronen te doorbreken, keuzes te maken en grenzen te stellen kun je de regie over je leven terugnemen.

Leer de signalen van burn-out herkennen en kom in actie!

persoonlijk-leiderschap
Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om jezelf te leiden naar de doelen die je voor ogen hebt. Ik leer je hoe je jouw kwaliteiten en talenten effectief kunt inzetten om je doelen te realiseren. En ik geef je inzicht in jouw uitdagingen en valkuilen waardoor je je meer bewust wordt van het effect van je gedrag op je omgeving.

coachen-op-veerkracht
Coachen op veerkracht

Hoe zorg je dat je voldoende veerkracht hebt om met stressvolle gebeurtenissen om te gaan? Een burn-out bijvoorbeeld, of het verliezen van je baan; dat zijn ingrijpende gebeurtenissen. Maar zo’n crisis kan jouw levensloop ook positief veranderen. 'What doesn't kill you makes you stronger'.

Ervaringen van cliënten

Chloé, 31 jaar

"Ik kwam bij Adrie terecht tijdens mijn burn-out en leerde dankzij haar mijn gevoelens en onbewuste behoeften kennen. Nu kan ik beter mijn grenzen bewaken en minder streng zijn voor mezelf."

Scroll naar top