Coach voor hoogopgeleide professionals, van minder stress naar persoonlijk groeiproces.

Aanbod

Ons drukke professionele bestaan vraagt veel van ons. Soms zelfs even te veel. Je raakt langzaam maar zeker overbelast, hebt het gevoel de regie kwijt te zijn, tegenslag voelt als onoverkomelijk. Dan is het tijd om pas op de plaats te maken, om voor jezelf te zorgen. En daardoor sterker terug te komen.

Dat is hard werken, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan je helpen om veerkrachtiger en flexibeler in je (professionele) leven te staan. Met een combinatie van mijn bagage, werk- en levenservaring en kennis van bewezen coachingmethodes.

coaching
Stress & Burn-out coach

Wil je leren stress te verminderen om een  burn-out te voorkomen? Door vaste patronen te doorbreken, keuzes te maken en grenzen te stellen kun je de regie over je leven terugnemen.

Leer de signalen van burn-out herkennen en kom in actie!

persoonlijk-leiderschap
Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om jezelf te leiden naar de doelen die je voor ogen hebt. Ik leer je hoe je jouw kwaliteiten en talenten effectief kunt inzetten om je doelen te realiseren. En ik geef je inzicht in jouw uitdagingen en valkuilen waardoor je je meer bewust wordt van het effect van je gedrag op je omgeving.

coachen-op-veerkracht
Coachen op veerkracht

Hoe zorg je dat je voldoende veerkracht hebt om met stressvolle gebeurtenissen om te gaan? Een burn-out bijvoorbeeld, of het verliezen van je baan; dat zijn ingrijpende gebeurtenissen. Maar zo’n crisis kan jouw levensloop ook positief veranderen. 'What doesn't kill you makes you stronger'.

Ervaringen van cliënten

Lisa, 35 jaar

Adrie is een ontzettend betrokken persoon. Ze luistert echt naar wat je zegt en verplaatst zich in jouw situatie. Zij heeft een kalmte over zich heen, wat ze ook op jou over kan brengen.”

Julia, 27 jaar

"Dankzij Adrie heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en uitdagingen. Ook weet ik beter wat ik belangrijk vind in mijn persoonlijke en werkleven." 

 

Scroll naar boven