Adrie van de Streek

Ik ben mijn carrière begonnen als advocaat. Dat werk heb ik 10 jaar met grenzeloze energie gecombineerd met de directeursfunctie van een mensenrechtenorganisatie. Totdat ik mij realiseerde dat ik de regie terug wilde over mijn leven en dat ik keuzes moest maken. Niet makkelijk, maar het heeft me veel gebracht. Bijvoorbeeld de ambitie om me meer te gaan focussen op het coachen van professionals. Het geeft mij energie als ik mensen verder kan helpen. Ik heb de NOBCO gecertificeerde opleiding Professional coaching en Leiderschap gevolgd en ben in 2020 mijn eigen coachpraktijk begonnen.

Full stop

Ik heb persoonlijk ervaren hoe het is om ineens tot een full stop te komen. Ik kan positief terugkijken op deze lastige periode en zie het zelfs als een enorme verrijking van mijn leven. Soms moet je eerst stilstaan om verder te kunnen groeien. Ik ben veel beter voor mijzelf gaan zorgen en heb daardoor geleerd om niet alleen maar in mijn hoofd te zitten, maar ook goed naar mijn lichaam te luisteren.

Sterker en veerkrachtiger

Mijn visie op coaching is dat de weg naar voren via het verleden loopt, en dat de krasjes die je hebt opgelopen in het verleden je uiteindelijke sterker maken. Ik help je om je bewust te worden van aangeleerd gedrag en dit gedrag aan te passen aan de huidige omstandigheden. Door die persoonlijke groei zul je sterker en veerkrachtiger worden. ​

Opleidingen

Ik vind het belangrijk om deskundig te zijn in wat ik doe en ook vertrouwelijkheid en integriteit zijn altijd  belangrijke pijlers geweest in mijn werk.
Om die reden ben ik geregistreerd als coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ik kies daarmee voor kwaliteit, verbondenheid en ethiek.
nobco-over-adrie-van-de-streek
NOBCO

Ik werk volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).

DISC-certificaat

gespreksleider-intervisie-over-adrie-van-de-streek
Gespreksleider intervisie

Opleiding tot Gespreksleider intervisie. Geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten.​

professioneel-coach-over-adrie-van-de-streek
Professioneel coach

Opleiding Pofessional Coaching & Leiderschap bij Coach Center, een door de NOBCO gecertificeerde opleiding. ​

Coach opleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Act Guide (2022)
Coach opleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Act Guide (2022)
nederlands-recht-over-adrie-van-de-streek
Nederlands recht

Beroepsopleiding advocatuur.
Vanuit die opleiding zijn integriteit, vertrouwelijkheid en deskundigheid belangrijke pijlers in mijn werk.​

Scroll naar boven