Coachen op veerkracht

What doesn’t kill you makes your stronger’.

Soms is er een crisis nodig om te veranderen. Als je door een moeilijke periode in je leven gaat, hoor je maar al te vaak om je heen: daar kom je vast sterker uit. Op dat moment kun je je daar niets bij voorstellen. Toch kun je groeien door tegenslag en daardoor zelfs sterker uit de strijd komen. Sterker nog, je komt er dan uit met meer veerkracht, sterker en wijzer dan ooit tevoren. 

coachen-op-veerkracht

Ik werk als ACT-coach (Acceptance Commitment Therapy).            ACT laat mensen ervaren hoe je obstakels in het leven accepteert in plaats van uit de weg gaat (acceptance). De positieve effecten van deze acceptatie zijn dat je energie en ruimte overhoudt voor de dingen die je belangrijk vindt (commitment).

De focus ligt in deze vorm van coaching op jouw krachten, talenten en vaardigheden; de ellende die je doormaakt wordt levenservaring. Daardoor kun je groeien, je talenten ontdekken, erkennen en herkennen.

Werkwijze

Ik werk niet alleen met ACT- maar ook met andere technieken en oefeningen. Van jou verwacht ik de bereidheid te reflecteren op jezelf en oefeningen te doen. Het traject volgt zelden een rechte lijn: omwegen zijn eerder regel dan uitzondering.

Een coachingtraject bestaat uit minimaal vijf sessies met een op maat gemaakt programma. Een sessie bestaat uit een een-op-eengesprek (van gemiddeld anderhalf uur) waarin jouw persoonlijke doelen centraal staan. De sessies vinden plaats op locatie of bij mij in Amsterdam. Je kunt ook online gecoacht worden via Teams, Skype of FaceTime.

Ervaringen van cliënten

Lisa, 35 jaar

Adrie is een ontzettend betrokken persoon. Ze luistert echt naar wat je zegt en verplaatst zich in jouw situatie. Zij heeft een kalmte over zich heen, wat ze ook op jou over kan brengen.”

Sevi, 51 jaar

"Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen en ben dankbaar voor je hulp. Ik heb daar zoveel aan gehad! Ik weet zeker dat je nog vele levens een andere wending zult geven na een ingrijpende gebeurtenis."​

Scroll naar boven