Coachen op veerkracht

What doesn’t kill you makes your stronger’.

 

Soms is er een crisis nodig om te veranderen. Als je door een moeilijke periode in je leven gaat, hoor je maar al te vaak om je heen: daar kom je vast sterker uit. Op dat moment kun je je daar niets bij voorstellen. Toch kun je groeien door tegenslag en daardoor zelfs sterker uit de strijd komen. Hoe meer groei, hoe groter de kans dat je zonder klachten uit een burn-out tevoorschijn komt. Sterker nog, je komt er dan uit met meer veerkracht, sterker en wijzer dan ooit tevoren. 

coachen-op-veerkracht

In Nederland heeft Greet Vonk de zogeheten PTG- (posttraumatische groei) coaching ontwikkeld.  De focus ligt in deze vorm van coaching op jouw krachten, talenten en vaardigheden; de ellende die je doormaakt wordt levenservaring. Daardoor kun je groeien, je talenten ontdekken, erkennen en herkennen.

Werkwijze

Ik werk o.a. met deze PTG-coaching, alsmede met ACT- en RET-technieken. Van jou verwacht ik de bereidheid te reflecteren op jezelf en oefeningen te doen. Het traject volgt zelden een rechte lijn: omwegen zijn eerder regel dan uitzondering.

Een coachingtraject bestaat uit minimaal vijf sessies met een op maat gemaakt programma. Een sessie bestaat uit een een-op-eengesprek (van gemiddeld anderhalf uur) waarin jouw persoonlijke doelen centraal staan. De sessies vinden plaats op locatie of bij mij in Amsterdam. Je kunt ook online gecoacht worden via Teams, Skype of FaceTime.

Ervaringen van cliënten

Sevi, 51 jaar

"Ik ben dankbaar voor jouw hulp. Moge je nog vele anderen de weg wijzen en leren hoe je weer verder kunt met je leven na een ingrijpende gebeurtenis."​

Scroll naar top