Persoonlijk leiderschap

Het begint met de vraag: wat wil je bereiken en hoe kun je jezelf daar naartoe leiden? Dat wordt het leerdoel van dit traject.

 

Ik wil je leren om door jouw eigen gedrag het gedrag van anderen te beïnvloeden. Door je beter bewust te worden van je eigen gedragingen, krachten, talenten, valkuilen, uitdagingen en allergieën kun je jezelf ontwikkelen als het gaat om je persoonlijke leven, je relationele leven, je werkzame leven, je loopbaan en je leiderschapsmogelijkheden. Deze persoonlijke groei betekent een verrijking in zelfkennis, levenservaring en veerkracht. En als dat nodig is kijken we ook welke belemmeringen je verhinderen om vooruit te komen.

persoonlijk-leiderschap
Sparren met een coach voor je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Ook als je af en toe eens wilt sparren over lastige situaties in het werk ben je van harte welkom.

Werkwijze

Ik maak gebruik van oplossingsgerichte werkvormen die je kunnen helpen je doel te bereiken. Van jou verwacht ik de bereidheid te reflecteren op jezelf en oefeningen te doen. Het traject volgt zelden een rechte lijn: omwegen zijn eerder regel dan uitzondering. Door vragen, dóórvragen en interventies onderzoeken we patronen en belemmeringen die je verhinderen om vooruit te komen.

Een coachingtraject bestaat uit minimaal vijf sessies met een op maat gemaakt programma. Een sessie bestaat uit een een-op-eengesprek  (van gemiddeld anderhalf uur) waarin jouw persoonlijke doelen centraal staan. De sessies vinden plaats op locatie (in overleg uitgekozen) of bij mij in Amsterdam. Je kunt ook online gecoacht worden via Teams, Skype of FaceTime.

Gespreksleider intervisie

Als gecertificeerd gespreksleider intervisie begeleid ik kleine groepen professionals die zelf een of meerdere dilemma’s inbrengen. Door het stellen van open vragen krijgt de inbrenger van een casus nieuwe perspectieven op de situatie en op zijn of haar eigen rol.

Ervaringen van cliënten

Chloé, 31 jaar

"Ik heb veel over mezelf geleerd gedurende dit traject en ga met positiviteit en zelf-liefde het volgende hoofdstuk van mijn levensverhaal in!"​

Scroll naar top